Hvor Finner Du De Beste Grønne Energiproduktene Og -Informasjonen

Hver dag kaster mange mennesker bort mye energi mens de bruker mange ting hjemme. Enten det er gjennom enkle apparater eller vannbruk, kaster folk bort energi hjemme, i stedet for å bruke grønn energi. Her er litt råd som vil hjelpe deg med å bruke grønn energi i ditt eget hjem.

Selv om det er fornuftig å bytte fra tradisjonelle lyspærer til energisparende lyspærer, bør du vente til de gamle er utbrente. Det er ikke en god ide å kaste perfekt gode pærer for å gjøre bryteren, siden det også ville være en måte å kaste bort energi på.

For å spare ekstra energi rundt huset, må du stille elektronikken din i en strømsparingsmodus når du ikke bruker dem. En strømsparingsmodus vil redusere mengden energi brukt på enheten. På denne måten kan du spare energi og redusere kostnadene for strømregningen.

Slå av datamaskinen når du ikke bruker den. Dette inkluderer alt som er koblet til datamaskinen, for eksempel skriveren. Når disse er på, selv om de er i dvalemodus, trekker de strøm. Når du er ferdig med å surfe eller jobbe, må du slå av datamaskinen og slå av stripepluggen for å spare elektrisk energi.

Prøv å bruke kaldt vann i vaskemaskinen når det er mulig. 90% av energien som brukes av vaskemaskiner er til oppvarming av vann. På grunn av dette vil bruk av varmt vann bare øke den månedlige strømregningen og redusere mengden penger du har på slutten av måneden.

Vær oppmerksom på termostaten i hjemmet ditt. Installering av en programmerbar termostat gjør det lettere for deg å spore temperaturen i huset ditt, og skru ned varmen når du ikke er hjemme. Mellom 1 og 3 prosent av energikostnadene kan kuttes for hver grad du senker den!

Slå av alle apparater. Når du ikke bruker apparater hjemme, må du gjøre det til en vane å slå dem av når de ikke er i bruk. Elementer som TV-apparater, datamaskiner og lys skal alle være av slik at du kan forhindre uønsket energibruk. Ikke bare er dette bra for å bruke mindre energi, din strømregning vil også være mye mindre!

Prøv å isolere rørene dine for å redusere sjansene for at de fryser og kutte kostnadene for varmt vann. En annen fordel er at regjeringen vil refundere deg opptil 30 prosent for å bruke svært effektiv isolasjon i hjemmet ditt. Kontakt lokale verktøyfirmaer for å finne ut statlige lover.

Bytt alle hjemmets lyspærer til mer energieffektive. Selv om de kan være mer dyre enn vanlige pærer, vil de spare deg for penger i det lange løp ved å senke strømregningen. De produserer ikke bare mer lys enn andre pærer, men de holder også mye lenger.

Av hensyn til jordens fremtid bør ikke folk være bortkastede når det gjelder energi. Dessverre er de fleste, spesielt hjemme hos dem. Dette kan imidlertid rettes opp ved bruk av grønn energi. Bruk rådene som ble gitt i denne artikkelen, og du kan unngå å kaste bort energi i hjemmet ditt.