Hvordan Få Grønn Energi Til å Fungere For Deg!

Uansett om du er et tre hugger eller bare ønsker å spare litt penger, konvertere til grønn energi i hjemmet ditt vil gjøre en stor forskjell. Hold lesing for nyttige råd, og tips om hvordan du kan innlemme grønn energi inn i teknologien som huset og familien bruker i dag.

Prøv å sette klimaanlegget til å kjøre bare én grad Celsius varmere om sommeren og en grad Celsius kjøligere i løpet av vinteren. Du vil ikke engang merke denne forskjellen i temperatur, og du vil spare mye penger og energi. I tillegg vil mengden av karbon som brukes reduseres med rundt 14%.

Dra nytte av offentlige tilskudd hvis du planlegger å investere i fornybare energikilder. Hvis du er interessert i å få gratis penger for å forbedre hjemmet ditt bør du kontakte lokale myndigheter for mer informasjon. Du kan kvalifisere for en gratis vind-eller solenergi installasjon, eller i det minste, får en skattefradrag.

Hvis du er interessert i alternative energikilder, kan du begynne med å kontakte din nåværende energileverandør for å se om de har noe å tilby. Mange selskaper er nå i stand til å utnytte strøm fra sol- og vindkraft. Dette kan koste deg mer, da det er en pris for det ekstra arbeidet som er involvert i å trykke på disse kildene, men du vil gjøre miljøet en tjeneste!

Bruk en tankless varmtvannsberederen i stedet for en som bruker en tank. Selv om tankless varmeovner krever elektrisitet eller gass for å varme vann, de bare gjør dette på det beløpet du trenger i motsetning til å lagre den i en stor tank som holdes varm hele tiden. Du kan finne tankless ovner som enten forsyne et helt hus, eller bare en enkelt tappekran.

Få en energi revisjon av ditt hjem. Å ha ditt hjem inspisert av en profesjonell er den beste måten å finne ut hvordan du kan vedta alternative energikilder. I noen tilfeller, sol eller vind eksponering er rett og slett ikke høy nok til å rettferdiggjøre å investere i alternative kilder til makt.

Naturlige energikilder kan være uforutsigbare, og derfor bør du alltid ha en back-up plan. Finn ut mer om nettomålingsplaner: I de fleste byer vil du få mulighet til å koble systemet til hovedstrømnettet og bruke det når det ikke er nok sol eller vind for at den grønne energiløsningen fungerer som den skal.

Du trenger ikke å forlate elektronikk bak å leve en grønn livsstil. Lad din elektronikk med solenergi ladere og du trenger ikke lenger å være opptatt av elektronikken din er en renne på miljøet. Det er en liten investering som lønner seg raskt i elektriske regninger og en skyld fri samvittighet.

Bytt ovnen med en som har Energy Star-forseglingen på. Du kan spare 15 til 20 prosent på måneden energikostnader hvis du kjøper en svært effektiv ovn. Du kan til og med få en føderal skattekreditt som vil bidra til å dekke kostnadene for din nye ovn!

Uansett hva dine grunner for å ville gå grønne, stokk med dem! Spare penger er i alles interesse, som arbeider for et renere miljø. Forhåpentligvis har du lært nok fra denne artikkelen til å begynne å sette grønn energi til å arbeide i hjemmet ditt, for å se betydelige besparelser og føle seg bedre om virkningen du har på miljøet ganske snart.

Bruk Mindre Energi Hjemme